Ana sayfa ÜrünlerHidroksietil Selüloz

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı

Sertifika
Çin Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Sertifikalar
Çin Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Sertifikalar
Ben sohbet şimdi

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı
Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı

Büyük resim :  Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin
Marka adı: Honest
Model numarası: H4000 H3000 H2000 H1000
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 1000kgs
Fiyat: FOB US$4/KG~ FOB US$5/KG
Ambalaj bilgileri: 25kgs / çanta
Teslim süresi: 15-20days
Ödeme koşulları: TT L / C Batı Birliği
Yetenek temini: 300mt / AY

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı

Açıklama
Görünüm: Beyaz veya sarımsı toz Ürün adı: Natrosol benzeri kozmetik için Hidroksietil Selüloz HEC
Hammadde: Rafine Pamuk Uygulama: koyulaştırıcı, emülgatör, film oluşturucu, bağlayıcı, dispersiyon ajanı, koruyucu kolloidler
avantaj: Kolay çözünme, üstün kalınlaşma yeteneği

              Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı

 

 

【Kısa Giriş:İsim: Hidroksietil selüloz Kısaltma: HEC

Moleküler formül: [C6H7Ö2(OH)3-x〖OCH(OH)CH3〗x]n

【Özellikler】

 

Hidroksietil selüloz (HEC), bir dizi kimyasal ve fiziksel işlem yoluyla selülozdan türetilen, iyonik olmayan, suda çözünür bir polimerdir.

Hidroksietil selüloz, beyaz ila açık sarımsı, kokusuz ve tatsız bir tozdur, viskoz bir jel çözeltisi oluşturmak üzere sıcak veya soğuk suda kolayca çözünür.Çözeltideki pH 2 ila 12 arasında olduğunda, çözelti oldukça stabildir.Hidroksietil selüloz grubu su çözeltisinde noniyonik olduğundan diğer anyon ve katyonlarla reaksiyona girmez ve tuzlara karşı duyarsızdır.

Hidroksietil selüloz ayrıca iyi film oluşturma kabiliyetine ve yüzey aktivitesine sahiptir.

 

Teknik gereksinimler

 

1. Teknik İndeks

 

Kalem Şartname
viskozite Tablo 2'ye bakın
Nem,% ≤7
çözeltideki PH 6.0-8.5
Dış görünüş pudra

 

Tablo 2. HEC Çözümünün Viskozite Spesifikasyonu

 

Tip Çözelti Viskozitesi (Brookfield, 25°C,cps )
  %1 %2 %5
H 4000 3400 - 5000 - -
H 3000 2600 - 3300 - -
H 2000 1500 - 2500 - -
H 1000 800 -1500 - -
MH 5000 - 4500 - 6500 -
MH 2000 - 1500 – 2500 -
MH 300 - 150 – 400 -
MH 100   25 - 105  
LH 300     250 - 400
Sol 100     75 - 150

 

 

3.Uygulamalar

 

 

Kozmetik Sektöründe YÖK:

 

Kozmetik sınıfı HEC, iyi bir küf performansına, kalınlaştırma ve reoloji modifikasyon sistemi işlevine sahiptir,

iyi su tutma, film oluşumu, nihai ürüne görsel efektlerle dolu ve gerekli tüm uygulama performansını vermek.

 

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı 0

 

 

4.Ambalajlama

 

Hidroksietil selüloz Ürün, 3 katlı kağıt torba veya kağıt varil veya kağıt kutu ile güçlendirilmiş bir iç polietilen torba içinde paketlenmiştir, torba başına net ağırlık 25 kg'dır.

 

  Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı 1

5.Ulaştırma ve Depolama

 

Ürünü neme ve rutubete karşı koruyun.

Diğer kimyasallarla birleştirmeyin.

 

6. Üretim akışı

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı 2

Kozmetik Sınıfı Hidroksietil Selüloz HEC losyon, şampuan, saç kremi kullanımı 3

İletişim bilgileri
Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.

İlgili kişi: admin

Tel: +8618516512831

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)

Diğer ürünler